За нас

Shape-133

За нас

Книжарница Хера работи от 2011 г. За това време успяхме да се превърнем в любимо място за клиенти от всякаква възраст и с разнородни желания. Обслужваме еднакво успешно както заетите с бизнес клиенти и учебни заведения, така и най-малките ни клиенти и ученици.
Продуктите, които предлагаме са доставени от директни за България вносители и производители и са с първокласно качество. В продуктовата ни база присъстват доказани брандове като Gabol, Schneider, Faber Castell, Herlitz, Milan, Street, Thinkle Star, Play Land, Parker, Edding, Senator и др.
Всеки нов продукт се изпитва най-напред в семейството ни, като така сме сигурни, че до клиентите достига само и единствено качество без компромис.
Неслучайно мотото, под което работим е: “И бизнесът, и децата растат с нас”!
Предлагаме и широк асортимент от ръчно изработени картички, покани, пликове, албуми, подаръчни кутии, комплекти за кръщене с неповторим дизайн и качество на изработката. От 2013 г. изпълняваме и декорации на празнични събития – рождени дни, кръщенета, сватби, годежи, тематични партита на територията на Югозападна България. Предлагаме на територията на цялата страна всякакви видове детайли за сватбени тържества.